+ 0 km 0

Обявата не е активна. Намери подобни обяви в Столове в гр. Варна.

Анатомична поддържаща облегалка за стол Lumbar Support гр. Варна - image 1

Анатомична поддържаща облегалка за стол Lumbar Support

9.90 лв.
Описание
Тази анатомична облегалка е подходяща за всякакъв вид столове и автомобилни седалки. Тя допринася за нашата правилна стойка и държи гръбнака изправен. В ежедневието ни всички ние прекарваме изключително много време закотвени по столовете, извършвайки нашите ежедневни задължения. Така ние ще се чувстваме отпочинали след часове прекарани зад волана или пред компютъра.

Този продукт е задължителен за всички хора, които водят заседнал начин на живот и прекарват много време седнали. Тя спомага за освобождаване на напрежението от прешлените и поддържа гръбначния стълб винаги прав.

КРАЙ НА БОЛКИТЕ В ГЪРБА И КРЪСТА
Облегалката е съвместима с всякакъв вид столове и седалки на коли, монтира се много бързо, посредством ластични презрамки. Предвидени са два способа за прикрепване към различните модели столове, така че да може винаги да се захване по най-добрия начин.

Грижи се за вашата правилна стойка и намалява риска от прегърбване и болки в областта на гърба. За по-голям комфорт е снабдена и с масажни топчета, които са разположени по специален начин по повърхността и.

Употребата и е препоръчителна и за всички учащи се, които прекарват дълго време по чинове и бюра, потънали в задълбочени умствени дейности. Така и вие ще сте покойни, че вашите деца няма да получат още в ранна възраст някакъв вид анатомично изкривяване.

Задължителна е за всички хора, които страдат от болки в гърба, кръста, имат гръбначни изкривявания, всички шофьори и въобще всички, които работят цял ден приковани на стол.

Друг основен плюс на Lumbar Support е, че през горещите месеци предпазва от спарване и изпотяване, тъй като е съставена от здрав, мрежест плат, който осъществява добра вентилация.
  • Добавена в 10:56, 2 юли 2020
  • Преглеждания:204
  • Номер на обявата: 119766565

Обяви на потребителя Склад на едро